• algemeen• boetseren• keramiek schilderen

Cursussen

Spaan Kreatief is gespecialiseerd in het geven van cursussen boetseren en keramiek beschilderen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. De cursussen bestaan uit 13 lessen en starten altijd in september en januari. De kosten van de cursus staan bij de cursusomschrijving vermeld. Materialen zijn niet bij het cursusgeld inbegrepen tenzij anders vermeld. Al aangeschafte gereedschappen en materialen kunnen de eerste les worden meegenomen.
Tijdens cursustijden zijn alle materialen bij Spaan Kreatief te koop. Margit vindt het belangrijk dat iedere cursist voldoende aandacht en een optimale begeleiding krijgt. Daarom bestaat het aantal cursisten per groep maximaal uit 13 personen. Bij onvoldoende belangstelling gaat de cursus echter niet door. Inschrijven kan uitsluitend telefonisch of via email.
Om teleurstellingen te voorkomen is het advies, om met de aanmelding niet te lang te wachten. Na de aanmelding ontvangen de cursisten een schriftelijke bevestiging.

Klik voor meer informatie over de cursussen boetseren en keramiek op de woorden onder het logo van Spaan Kreatief.

Wijze van betaling:
Betaling geschiedt middels overmaking van het cursusgeld naar de bankrekening van Spaan Kreatief.
Bij aanvang van de cursus dient het volledige bedrag te worden voldaan.
Bij annulering van de cursus zonder aannemelijke reden, brengt Spaan Kreatief € 15,00 aan onkosten in rekening. Door plotselinge ziekte of andere reden tot langdurig verzuim, is gedeeltelijke terugbetaling van het cursusgeld mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

webontwerp