• algemeen• bolle buiken• mensfiguren• smoelenstok• schalen• beeldhouwen• copy-print op keramiek
raku stoken

Workshops volwassenen

Spaan Kreatief biedt diverse workshops aan voor volwassenen. Deze zijn uitermate geschikt voor familiefeestjes, personeeluitjes, teamdagen, vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes en kinderpartijtjes.
De minimale deelname is 8 personen en maximaal 20 deelnemers. Bij grote groepen zijn er meerdere docenten aanwezig. Deze feestelijke workshops zijn compleet verzorgd met koffie/thee met taart en frisdrank. De workshops vinden het gehele jaar plaats. De datum en tijd zijn in onderling overleg.

Voor meer specifieke informatie en prijzen, klik op de woorden onder het logo van Spaan Kreatief of neem een kijkje in het foto-album.

Spaan Kreatief organiseert ook regelmatig workshops op vaste data waarvoor individueel kan worden ingeschreven.

Helaas worden er geen workshops meer door Spaan Kreatief georganiseerd i.v.m. ziekte van de eigenaresse.

Je bepaalt zelf welke workshop je wilt doen. Je kunt kiezen uit de Bolle Buiken workshop, mensfiguur boetseren, schalen maken of beeldhouwen. Voor de inhoud en de prijs, zie bovenstaande workshops. Het is een hele leuke kennismaking met boetseren of beeldhouwen. Ook erg leuk en origineel om cadeau te geven.

Door de professionele begeleiding maakt iedere deelnemer een echt kunstwerk . De beelden zijn nog mooier als ze met glazuurverf worden gekleurd. Dit kan dezelfde dag. Dan komt er een extra bedrag van € 9,00 bij en de workshop duurt een half uurtje langer.
Een mooier eindresultaat ontstaat als de beelden eerst in de keramiekoven op 1000º C worden gebakken.Voor € 16,00 extra kunnen deze "Bolle Buikjes" op een later tijdstip worden geglazuurd. Hiervoor moet een andere afspraak worden gemaakt.

We starten om 13.30 uur en eindigen tussen 17.00 en 17.30 uur. Deze middag gaat door bij minimale deelname van 8 personen.

Wijze van betaling:
Betaling geschiedt middels een aanbetaling van het workshopgeld naar de bankrekening van Spaan Kreatief. Bij aanvang van de workshop dient het volledige bedrag te worden voldaan.

webontwerp